Miháldi Ferenc nyilatkozata

Valentin napon rendkívül fontos mérkőzést játszunk, ebből az alkalomból Miháldi Ferencet, a csapat kapitányát szólaltattuk meg!

2014. február 14-én a szerelmesek napján futsal csapatunk az NB2-ben a Dream Team ellen lép pályára. Az ország szemében ez egy alsóházi rangadó, azonban a két klub életében ez az a meccs, amelyet mindenképpen meg kell nyerni!
Miháldi Ferenc első futsal csapata aktuális ellenfelünk a Dream Team volt, amelynek 9-es mezében 8 mérkőzésen egyszer volt eredményes, majd az Ac Villámhoz tett kitérő után 2013 nyarán hozzánk igazolt. Miháldi a futó szezonban 19 bajnokin és 1 kupa mérkőzésen lépett pályára, amelyeken kettő gólt szerzett, de hozzáállásával és mérkőzésszámaival kiharcolta, hogy immáron ő viselheti a kapitányi karszalagot! A csapatunk 80-as számú játékosát faggattuk tőmondatokban!

Miháldi nyilatkozat

Honlap: Hogyan értékeled a Garvittax tavaszi szereplését a védekezés tekintetében?
MF80: Az elmúlt fordulókban sokat javult a játékunk, elsősorban a védekezésünk, amely a kapott gólok számának csökkenésében is megmutatkozik.

Honlap: Ugyanez hogyan néz ki támadásban?
MF80: A támadások eredményes befejezésével, a helyzetkihasználással még mindig hadilábon állunk, így az elmúlt hetek javuló teljesítménye sajnos még nem mutatkozott meg pontokban.

Honlap: Hogyan készülhetünk az utolsó három fordulóra?
MF80: A fentebb vázoltaknak köszönhetően győzelmi kényszer alatt játsszuk az alapszakasz hátralévő meccseit, ideértve a pénteki, Dream Team elleni összecsapást is.

Honlap: Mit várhatunk a soros ellenfelünktől?
MF80: Ellenfelünk velünk azonos pontszámmal áll a tabellán, a téli szünetben elvesztették legeredményesebb góllövőjüket, akinek hiányát új igazolásokkal és szervezettséggel igyekeznek pótolni. Biztos vagyok benne, hogy – különösen az őszi odavágó eredményének tükrében – ők is nagy várakozásokkal néznek a mérkőzés elébe, és határtalan lelkesedéssel fogják belevetni magukat a küzdelembe.

Honlap: Mi várható a Garvittaxtól?
MF80: Ennek ellenére mi nem tudunk elképzelni más kimenetelt, mint a hazai győzelmet, játékostársaim átérzik a mérkőzés jelentőségét, és ennek megfelelő hozzáállással, elszántsággal készülnek az összecsapásra. Bízom benne, hogy törekvéseink immár a számszerű eredményben, illetve 3 pont formájában is megtestesülnek.

Honlap: Egy mondatban elmondanád, hogy mi a három pontot kívül a legfőbb cél pénteken?
MF80: Épp itt az ideje, hogy kikerüljünk a szimpatikus vesztes szerepköréből, és átlépjük a saját árnyékunkat!

A mérkőzésre való ráhangolódásképpen néhány játékost még elkapunk az edzések végén, hogy egy mondatban a várakozásaikat elmondják! Ezeket természetesen Önökkel is megosztjuk majd!