Engedjék meg, hogy támogatónk néhány profiljával megismertessük Önöket!

Cégünk három fő pilléren nyugszik! A három pillér megfelelő alapot ad a nyugodt, megfontolt munkához! Cégünk csak mérlegelés után vállal el bármilyen feladatot.
Amennyiben felmerül annak a lehetősége, hogy nem tudunk 100%-ban egy megbízásra koncentrálni, abban az esetben azt nem vállaljuk el, hiszen számunkra tényleg fontos, hogy Önt elégedett ügyfeleink között üdvözölhessük.

Referencia munkáinkat honlapunkon nem tesszük közzé! Azt gondoljuk, hogy nem a múltnak kell bizonyítani Önnek, hanem nekünk kell megfelelnünk a jövő, a megrendelő céljainak!

Kérjük, hogy abban az esetben bízzon meg bennünket, ha levelezéseink, telefon-, vagy személyes egyeztetéseink során elnyertük bizalmát!

Amennyiben cégünk bármelyik profiljával kapcsolatosan kérdése merül fel, avagy azokkal összefüggésben megbízásban gondolkodik: ne döntsön mielőtt nem hallgatott végig 4-5 ajánlatot! Mi csak bízhatunk abban, hogy a beszerzett ajánlatok között a miénk is szerepelni fog!

PÉNZÜGYI TANÁCSADÁS:

Cégünk fontos tevékenységet tölt be a pénzpiacon. Független, azaz szolgáltatótól mentes elemzéssel és tanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére, amelynek keretében a lehetőségek széles körű átvizsgálását követően a legjobb és legtesthezállóbb megoldást kínáljuk partnereinknek! Amennyiben Önnek pénzügyi tanácsra van szüksége, akkor mindenképpen éljen ingyenes elemzésünkkel, felmérésünkkel!

Segítséget tudunk nyújtani befektetés, megtakarítás esetére is, de természetesen az igényeknek megfelelően a lakás takarékpénztárak, gyermek megtakarítási programok és nyugdíj szolgáltatók közül is a legideálisabbat válasszuk ki az Ön számára!

Tudjuk, hogy rengeteg bank és biztosító is működik Magyarországon, segítségünkkel a kibogozhatatlannak tetsző banki-, és biztosítási hálón, lehetőségeken is könnyedén át fog látni!

Mi azért vagyunk, hogy a legjobb megoldást megtaláljuk ügyfeleinknek, Önnek csak annyit kell tennie, hogy elérhetőségeinken megkeres minket!

ŐRZÉS VÉDELEM:

Cégünk egyik alapelve a: biztonság!

Tudjuk, látjuk, hogy manapság egyre fontosabbá vált értékeink megóvása! Sokan nem tudják megtenni, hogy állandó elkötelezettség mellett, hosszabb távon biztosítsák maguknak a megfelelő védelmet!

Cégünk specialitása, hogy rövid távon, az igényeknek megfelelően vállalja magánlakások, telephelyek, gépkocsik, egyéb értékek, csomagok őrzését!

Ön elutazna, azonban félve hagyja hátra négy-öt napra lakását, a benne lévő műszaki cikkeket, azonban nem szeretne állandó, egész évben készenléttel és egyéb elkötelezettséggel, havi díjjal rendelkező őrzést fenntartani a lakásához, nyaralójához, gépkocsijához? Akkor Ön, minket keres!

Cége telephelyére nagy értékű szállítmány érkezik és egy-két napig az Ön felelőssége annak hiánytalan meglétét biztosítani, de nem rendelkezik élő erős őrzéssel és nem is kívánja magát elkötelezni? Akkor Ön, minket keres!

Nagyobb összeget vett fel, mert másnap szükséges azt befizetnie, ezért egy éjszakán át saját lakásán kell tárolnia, azonban nem érzi biztosítottnak azt, hogy nem figyelték ki mozgását a pénzfelvétel alatt és attól tart, hogy az éjszaka leple alatt betörnek Önhöz? Akkor Ön, minket keres!

Akár rövidebb, akár hosszabb időszakra szeretne korrekt árú őrzést, biztosítást javasoljuk, hogy döntése előtt kérje ki árajánlatunkat!

Kollégáink mindannyian vagyonőri végzettséggel, rendőri múlttal rendelkeznek, ezáltal képesek gyorsan, szakszerűen és természetesen diszkréten ellátni az Ön által meghatározott feladatokat, megvalósítani az Ön elképzeléseit!

Számunkra nincs különbség két óra hosszára egy gépkocsi őrzésének feladatát ellátni és a több napos telephely őrzése között! Amennyiben bármilyen ok nyugtalanná teszi, kétsége merül fel a tárgy, az ingatlan avagy ingóság épségének megőrzése iránt időintervallumtól függetlenül, de nem kívánja magát elkötelezni hosszú távra, akkor elképzelhető, hogy a megoldást mi tudjuk Önnek nyújtani! Ezért mindenképpen kérje ajánlatunkat! 

 RENDEZVÉNYSZERVEZÉS:

Cégünk több területen is megfelelő tapasztalattal rendelkező munkatársain keresztül rendezvények teljes körű szervezését, lebonyolítását vállalja korosztálytól függetlenül!

Cégünk pedagógus és ifjúsági felügyelő végzettséggel rendelkező kollégái által vállalja óvodás és általános iskolások részére születésnapi, intézményi és egyéb rendezvények teljes körű megszervezését és lebonyolítását! Ön elmondja elképzelését, tervét, a mi feladatunk pedig annak megvalósítása! Amennyiben terve sincs, akkor is nyugodtan keressen fel minket, kínálunk Önnek alternatívákat! 

Emellett munkatársaink alkalmasok kulturális rendezvények teljes körű szervezésére, lebonyolítására!

A Garvittax Kft. teljes falunap lebonyolítását is vállalja, ezzel egy egész közösség szórakozását biztosítva! A megrendelőnek csak annyi a dolga, hogy tájékoztat elképzeléseiről, majd igénye szerint ellenőrzi a munkálatokat, a rendezvényt követően pedig begyűjti a dicséreteket! Vállalatunk alkalmas akár utazással egybekötött céges, társas, baráti körök által szervezett rendezvények lebonyolítására, szervezésére is!

Vállaljuk sportrendezvények teljes körű szervezését és lebonyolítását, akár előadók bevonásával és természetesen élő erős őrzéssel biztosítva is!

Amennyiben bármilyen rendezvény, születésnapi buli, meglepetés party vagy komolyabb konferencia megrendezésén gondolkodik, semmiképpen ne döntsön ajánlatunk meghallgatása nélkül!

Ha rendezvény, akkor azt mi megoldjuk – témától, korosztálytól függetlenül!

A Garvittax Kft, a korábban említett két fő pilléren kívül több szolgáltatást is nyújt! Azonban ezen szolgáltatások igénybevételénél vegye figyelembe, hogy kapacitásunk korlátozottak! Valljuk, hogy megbízást csak azért nem vállalunk el, hogy nagyobb bevételhez jussunk! A lentebb felsorolt szolgáltatások hosszabb távú elkötelezettséget jelentenek mind a megbízó, mind a cégünk részére, ezért célszerű alaposan átgondolnia kíván-e együttműködni velünk!

Az alábbi szolgáltatások is vállalatunk profiljába illeszkedik, amit természetesen a megfelelő szakirányú képesítéssel rendelkező kollégáink teljesítenek:

- SPORTSZOLGÁLTATÁS
- GYERMEKMEGŐRZÉS
- MAGÁNNYOMOZÁS

SPORTSZOLGÁLTATÁS:

Cégünk egyéni igényekre szabva sportoktatást, felzárkóztatást végez!

A sportcélú oktatás történhet egyénileg, illetve csoportos képzés keretében, de mozgáskoordináció fejlesztés is rendelhető korosztálytól függetlenül!

A fejlesztéseket, oktatásokat diplomás pedagógusaink és szakedzőink végzik! Mozgáskultúra és differenciált mozgásfejlesztési programunk sikerrel működött óvodai keretek között is, de alkalmazására a kamasz-, és felnőtt korban is sor került már!

Amennyiben tréning keretében szeretné egyénileg, csoportosan igénybe venni szolgáltatásunkat, akár óvodai fejlesztés, akár munkahelyi sportóra keretében, kérje árajánlatunkat!

Speciális irányú szolgáltatásunk a labdarúgó képzés!

GYERMEKMEGŐRZÉS:

Cégünk óvodapedagógusi diplomával, valamint gyermek-, és ifjúsági felügyelő képesítéssel rendelkező munkatársai által vállal gyermek felügyeletet! Ezen szolgáltatásunk keretében munkatársaink teljes odaadással végzik gyermekek megőrzését, amíg Ön szórakozik, egyéb elfoglaltságait intézi!

Szolgáltatásunk keretében a megbízó által előírt fejlesztés is kivitelezhető, de természetesen az egyszerű gyermekfelügyeletet, gyermekkel történő játékidő kitöltését is vállaljuk!

Ezen szolgáltatásunkat készenléti szolgáltatásként ajánljuk elsősorban! Ennek keretében munkatársaink az Önök által kért időpontban állnak rendelkezésre. Ezen speciális szegmens lényege, hogy Ön megállapodás alapján lefoglalja cégünk szolgáltatását előre egyeztetett havi időszakra (ez általában órában van meghatározva/hónap), azonban a megállapodás alapjául szolgáló órákat Ön osztja be, akkor, amikor arra Önnek szüksége van, így hirtelen adódó program változás vagy üzleti lehetőség esetén nem kell gyermekfelügyelőt keresni, hanem csak aktivizálnia kell a megállapodásban foglalt időkeretet!

Tekintettel arra, hogy cégünk ezen tevékenységének kapacitása korlátozott (hiszen csak kiváló szakemberekkel lehetséges ezen feladatot elvégezni), kérje mielőbb árajánlatunkat, hogy ne maradjon le semmiről.

MAGÁNNYOMOZÁS:

Mind a megbízó, mind cégünk által teljes diszkréciót igénylő feladat a magánnyomozás. Cégünk ezen tevékenysége során a megrendelő által elvárt feladatokat elvégzi, a kért információkat beszerzi! Megfigyelést, adatgyűjtés és egyéb tevékenységet hajt végre.

Munkatársaink tekintélyes rendőri múlttal rendelkezik, így bízhat benne, hogy az Ön által kért információk valós háttérmunkát takarnak.

Cégünk csak a szakma legdiszkrétebb és legkiválóbb munkatársait alkalmazza, ezért nem áll módunkban minden felkérést teljesíteni, hiszen akkor a mennyiség könnyen a minőség rovására mehet!

Amennyiben úgy érzi, hogy ilyen jellegű szolgáltatást kíván igénybe venni, akkor ne gondolkodjon sokáig, hanem kérje árajánlatunkat még ma!