Izgalmas mérkőzésen vereség

Rendkívül izgalmas mérkőzésen az utolsó pillanatokban veszítettük el a mérkőzést a parádézó Makk Levente által vezetett Göd ellen a Fáy utcában!

Csapatunk hazai pályán fogadta az első “tavaszi” fordulóban a Göd Futsal csapatát. A mérkőzés összességében nem volt magas színvonalú, de mindkét csapat nagyon akarta a győzelmet és az utolsó két perc választ adott arra, hogy miért ilyen gyönyörű ez a sportág.

Minden úgy indult, ahogy terveztük, ugyanis Vitányi László már a harmadik percben a gödiek kapujába bombázott. Ezt a vendégek a hetedik percben egalizálták, majd Menyhei Zoltán szerzett ismét vezetést. Következett az utolsó két perc, két kabaréba illő jelenet sorral. Az elsőnél a saját hatosunkon belül próbáltunk felszabadítani háromszor is – azonban egyszer sem sikerült, amit Makk Levente megköszönt és a kapuba passzolt. Kilenc másodperc volt hátra, amikor a vendégek egy átlövéssel megpróbálkoztak, amivel épp a kapunk előtt álldogáló Makk Leventét találták el. A vendégek nyolcasának mindkét térdére rápattant a labda, de sajnos ez sem volt elég, hogy odalépjünk és elvegyük a labdát, ő ismét elmormolt egy köszönömöt, majd a kapunkba sarkazott. 3:2-es vendég vezetéssel pihentünk.

A második játékrész elején egy érdekes játékvezetői ítéletet követően a vendégek kettőre növelték az előnyüket. A gól előtt Verebes Gergő kézzel ért a labdába, ami a kék mezesekhez pattant, Hamza Róbert sporttárs a sípjába fújt, majd azt követően a gödiek a hálónkba lőttek, végül mindenki meglepetésére gólt ítélt… Kellett egy kis idő mire magunkhoz tértünk, de magunkhoz tértünk. Előbb Menyhei Zoltán, majd Vitányi László talált be, ezzel 4:4-gyel fordultunk a mérkőzés hajrájára.
Ezután két perc alatt négy gólt kaptunk és elúszni látszott a meccs, hiszen 8:4-re mentek a vendégek.

Azonban még volt hátra két perc! A 38-ik percben Kiss Ádám szépített, majd Gieber Gyula is betalált, közben pedig az öt fault összejött a vendégeknek. 1 perc 32 másodperccel a vége előtt hatodszor is szabálytalankodtak a vendégek, így büntetőhöz jutottunk, amit Verebes Gergő berúgott, ezzel 7:8. De még nem volt vége! 41 másodperccel a vége előtt ismét büntetőhöz jutottunk, amelyhez megint Verebes Gergő állt oda. Nekifutott a labdának, azonban a játékvezető az utolsó pillanatban belefújt a sípjába, nem engedte elrúgni a labdát – ha minden igaz valaki beljebb állt a kelleténél! Ismét készülődés, ismét izgalom! Verebes Gergő ismét nekifutott, lőtt – de most mellé ment. Az ellentámadásból pedig a Göd betalált. Majd 15 másodperccel a vége előtt egy szöglet után ismét gólt értek el. 7:10!
Az utolsó másodpercben Kiss Ádám szabálytalankodott Nábelek Györggyel, amit Makk Levente nagyon sérelmezett és lökdösődésbe kezdett Kiss Ádámmal, ezután egy kis tömegjelent alakult ki, amelynek eredménye két piros lap (Kiss Ádám innen, Makk Levente onnan) és két sárga lap (Gieber Gyula innen, Wágner Bálint onnan)!

Összességében elmondható, hogy két egyforma képességű csapat egy izgalmas és végig nyílt mérkőzést játszott, ahol a vendégek kapu előtti határozottsága döntőnek bizonyult és persze nem mehetünk el szó nélkül Makk Levente parádés teljesítménye mellett, aki egymaga nyolc gólt rúgott!

Egy hét múlva a Romhány vendégeként lépünk pályára a kartali sportcsarnokban!