Bravúr Tolnában

Országos egyesnek indult a mérkőzés, de borult a papírforma!

NB2-es futsal csapatunk Tolnára utazott, hogy megmérkőzzön a helyi csapattal. Az egész ország azt gondolta, hogy ezt a meccset a hazaiak simán behúzzák. A tolnaiak is így gondolhatták, ugyanis soha nem látott kerettel álltak fel a bajnokira. Együttesünk úgy döntött, hogy erre a találkozóra két kocsival utazik el, így tíz játékosnak volt hely a keretben.

A mérkőzés nem a terveinknek megfelelően alakult, hiszen már a második percben a kapunkban táncolt a labda Sós Gergely lövése után. Ettől végképp megnyugodott a hazai publikum és a csapat is. A Garvittax a szokott játékát nyújtotta, amely egyre jobban kezd összeállni. Ennek köszönhetően Vitányi László “lesett le” egy passzt, majd a labdával végig száguldott a pályán és higgadtan a hálóba gurította.
A hetedik percben már vezettünk, ugyanis egy szabadrúgást Verebes Gergő elemi erővel lőtt Szőcs Richárd kapujába.
Még nem volt vége a parádénak! Szögletet rúghattunk a tizedik percben, amikor is Gieber Gyula olyan remekül mozgott be, hogy két védőt is magával vitt és az így megnyíló területre Vitányi László löbbölte be a labdát, amit Kiss Ádám könyörtelenül továbbított a kapuba.
A félidő utolsó percében egy szép támadás végén Menyhei Zoltán kihagyhatatlan helyzetbe hozta Vitányi Lászlót, akinek volt mersze a labdát sarokkal elgurítani a hazaiak kapusa mellett. 4:1-el vonulhattunk pihenőre.
A második félidőben is koncentráltan játszottunk. A 26-ik percben Gieber Gyula volt rendkívül határozott, lerázott magáról mindenkit, majd középre passzolt, ahol Miháldi Ferenc érkezett és a kapus lábai között a hálóba gurította a játékszert!
Tíz perccel a vége előtt a hazaiak öt mezőnyjátékosra álltak át, azonban egy passzt Menyhei Zoltán fülelt le, majd a saját térfeléről az üres kapuba emelte azt.
A tolnaiak nem adták fel az öt játékost, aminek következtében öt perc alatt öt gólt lőttek, rendkívül kiélezetté téve így a mérkőzés végét.
Az első félidőben magabiztosan, a másodikban hősiesen küzdve sikerült megszereznünk első győzelmünket.
Pénteken a Dream Team csapatához látogatunk. A mérkőzésnek nincs egyértelmű esélyese, de bízunk abban, hogy a fiúk a hétfőihez hasonló felfogásban lépnek parkettra!